Vi trenger flere kollegaer!

Send inn din søknad her!

Er du løsningsorientert og liker en variert arbeidsdag?

Vi ser etter deg som er selvstendig, liker ansvar, er utadvendt og elsker salg. Vi er sammen ansvarlige for at våre kunder får det resultatet de forventer.

I Nova Vista skal man alltid glede seg til å dra på jobb. Vi er opptatt av at du skal trives på jobb og få de tilbakemeldingene du fortjener. Vi ønsker at du skal være trygg og motivert når du drar på jobb. Vi er et team som jobber mot samme mål.

Du må være over 19 år og prate flytende norsk samt gjøre deg forstått på engelsk.

Vi i Nova Vista er overbevist om at vi har det beste personellet på markedet og er genuint opptatt av den gode opplevelsen for forbruker, butikken og våre kunder. Vi er stolte av tilbakemeldingene vi får og er utrolig glade for å ha en database med så mange dyktige og utadvendte mennesker. Vi er alltid på utkikk etter enda flere promotører og håper at nettopp du er en av disse.

For oss er det viktig at du som er ute og representerer oss og kunden kommuniserer bra med oss, tar arbeidet ditt seriøst og er stolt av å være merkevarens og Nova Vistas ansikt utad. I det ligger flere aspekter; alt fra det store smilet, forberedelse for å nå målene som er satt for kampanjen, organisering, detaljfokus og ikke minst et lite konkurranseinstinkt.