VI SKAPER OPPLEVD KOMMUNIKASJON

VI SKAPER OPPLEVD KOMMUNIKASJON

VI SKAPER OPPLEVD KOMMUNIKASJON

Nova Vista er et event og opplevelsesbasert kommunikasjonsbyrå som tilbyr tjenester innen event, retail og PR.

I Nova Vista handler det om å skape konsepter og tiltak som bygger varemerke, styrker omdømme og – ikke minst – utløser salg. For å lykkes med dette må kommunikasjonen engasjere. Være seg om det er via fysiske opplevelser eller en digital kampanje – helst i en kombinasjon. Vi vet når det er mest effektivt å ta ut et konsept fysisk. Vi vet når du bør kommunisere digitalt. Til syvende og sist skal vi skape historier som engasjerer og deles – uavhengig av kanalvalg. Grunnsteinen i alt vi gjør er den gode ideen – og den røde tråden.

Event

Nova Vista er et av landets mest kreative og allsidige byråer for utvikling av effektive, salgsutløsende og merkevarebyggende opplevelser. Opplevelsesmarkedsføring gir en unik mulighet til å få frem budskapet på en måte som ikke oppleves påtvingende. Vi mener at det å prøve og oppleve er at av de sterkeste virkemidlene vi har.

Opplevelsesbasert markedsføring og eventer er vår kjernevirksomhet, og fundamentet i vår tilnærming til hvordan merkevarer utvikles, og hvordan målgruppen tiltrekkes og overbevises. Vi jobber med våre kunder for å fremme deres rolle og samfunnsansvar, samt strategiske plan, forretningsidé, visjon og kommunikasjonsstrategi. Vårt fokus er å formidle og videreutvikle merkevaren, visjonen og verdiene til den enkelte kunde.

PR/Content

Kommunikasjon er et virkemiddel for å skape positiv forandring. Enten det handler om å skape engasjement, styrke, bygge omdømme, styrke en merkevare, bygge relasjoner eller øke salget. God kommunikasjon skjer på målgruppens og medienes premisser. Lite er like slagkraftig og troverdig enn det som står på trykk i avisene der en journalist med sine ord formidler det du ønsker å få frem. I Nova Vista handler PR om å få merkevarebyggende, omdømmebyggende og kjøpsutløsende oppmerksomhet og omtale – fortjent. Altså at historiene er så gode at mediene velger å formidle det. Enkelt forklart handler det om å skape positive assosiasjoner til bedriften eller merkevaren gjennom mediedekning. For eksempel kan et event utelukkende være et virkemiddel for å skape oppmerksomhet i tradisjonelle og sosiale medier. Ofte handler det om å «skape» nyheten.

Retail

Vi jobber med flere av Norges største kjeder og merkevarer i butikk. Dette gjelder alt fra aktiviseringer og salgsutløsende aktiviteter til kommunikasjon og kampanjer. Her møter mennesker merkevarene veldig tett på, og det skapes relasjoner du ikke kan oppnå ved bruk av tradisjonelle medier. Vi har lang erfaring i å utvikle riktige kampanjer for butikk og POS materiell som er tilpasset de ulike kjedene. Nova Vista har også de digitale verktøyene som trengs for å få en effektiv og god gjennomføring.

BUTIKKDEMO

Vi utvikler og gjennomfører optimale butikkdemoer som skjer gjennom en nøye utvelgelse av kjede og butikker, basert på kampanjemålsetting, målgruppe og kommunikasjonsbudskap. Gjennom våre unike rapportsystemer får du som kunde også full oversikt over gjennomføring og resultater fra alle kampanjer

SAMPLING

Med effektfull sampling sørger vi for at den riktige målgruppen møter produktet ditt i de riktige situasjonene. Egner seg svært godt for å oppnå rask penetrasjon og prøving ved lanseringer.

Ahead Group

I Nova Vista jobber 27 faste ansatte og nærmere 500 promotører med flere av Norges største bedrifter og merkevarer. Nova Vista inngår som en del av Ahead Group, som er et uavhengig nordisk byrånettverk eid av Aller Media med mer enn 500 ansatte. Ahead Group i Norge består av Nova Vista, HyperRedink, OMG/Oculos og Uniform.