I Nova Vista handler det om å skape konsepter og tiltak som bygger merkevare, styrker omdømme, og ikke minst utløser salg. For å lykkes med dette må kommunikasjonen engasjere og henge sammen med den overordnede strategien. Være seg om det er via reklame, PR, en digital kampanje eller opplevelser.

 

REKLAME & DESIGN

Kreativ reklame og design som treffer på driverne og kunders målsetting selger flere varer og tjenester. Vi jobber hver dag med ulike kreative konsepter for våre kunder, både i privat og offentlig sektor. Vi bidrar med alt fra strategi til et godt utarbeidet konsept med uttak i riktige kanaler. Vi har lang erfaring med ulike produksjoner som foto/film, digital kommunikasjon, kampanjesider og tekst.

 

PR & OG INNHOLDSMARKEDSFØRING

God kommunikasjon skjer på målgruppens og medienes premisser. Lite er like slagkraftig og troverdig enn det som står på trykk i avisene der en journalist med sine ord formidler det du ønsker å få frem. I Nova Vista handler PR om å få merkevarebyggende, omdømmebyggende og kjøpsutløsende oppmerksomhet og omtale. Altså at historiene er så gode at mediene velger å formidle det. Enkelt forklart handler det om å skape positive assosiasjoner til bedriften eller merkevaren gjennom mediedekning. Ofte handler det om å «skape» nyheten. I tillegg bistår Nova Vista flere av våre kunder med utvikling av redaksjonelle nettsider, og produksjon av innhold for spredning via egne kanaler og sosiale kanaler for drive trafikk.

 

INFLUENCERS & SOME

Sosiale medier handler om å identifisere kanalbruk i forhold til målgruppene som skal nås og ta ut innhold som treffer og engasjerer. Vi har også lang erfaring med bruk av influencere og å lage gode program der riktig person representerer riktig merkevare og budskap.